MIRESEVINI NE

Restorant Bio

Restoranti ynë është ndër restorantet më të mirë  në Tiranë që shërben ushqime plotësisht bio. Pjesa me e madhe e produkteve tona me bazë mishi vjen direkt nga ferma jonë në Gramsh. Tek ne do të gjeni pjata të shijshme të kuzhinës tradicionale shqiptare gërshetuar me atë mesdhetare. Nje tjetër pikë e fortë e jona është stafi ynë profesional i cili përkujdeset për ju. Ambjentet tona janë të përshtatshme për të organizuar gjithashtu festat dhe eventet tuaja. Restorant Bio, sepse gjithmonë ka kohë per të  shijuar një ushqim të shijshëm të shoqëruar me një shumllojshmëri verërash ku ju  mund të zgjidhni të preferuarën tuaj.